Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Ikkuna liittymiselle on nyt auki, sanoo Nato-aktiivi Emil Kastehelmi – "Venäjä, joka on uhkaillut Suomea vastaiskulla, on heikoimmillaan"

Venäjän hyökkäys Ukrainaan: Tuoreen Natonuoret-yhdistyksen aktiivin Emil Kastehelmen mukaan Natoon liittymiselle on nyt ikkuna auki, kun Venäjä on sitonut suurimman osan joukoistaan Ukrainaan.

– Tilanne on niin sekava, että Venäjä, joka on uhkaillut Suomea vastaiskulla, on nyt kaikkein heikoimmillaan. On hyvä hetki tehdä peliliikkeitä.

Uutiset: Venäjän ortodoksisen kirkon patriarkka Kirillin mukaan Ukrainassa käynnissä oleva sotilasoperaatio on ”evankeliumin kirjaimen mukaan toteutuvaa lähimmäisenrakkautta”.

Näköislehdestä löydät kattavan uutiskoosteen sodasta Ukrainassa sekä sen vaikutuksista laajemmin

Lapsuus: Aikuisille kantelua pidettiin viime vuosisadalla merkittävänä rikkomuksensa lasten ja nuorten suhteissa. Lapset joutuivat monesti pärjäämään itsekseen, mutta toisaalta kaverisuhteet olivat tärkeitä. Uusi tietokirja avaa lasten elämää ja muistoja eri vuosikymmeninä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!