Viikon kysymykset | Antti Lehdon elämässä Hunksit tulevat olemaan aina – Mikä tapahtuma on ollut Aino-areenan liiketoimintajohtajalle henkilökohtaisesti ikimuistoisin?

Hei Antti, mitä kuuluu?

– Hyvää kuuluu. Kevät ja kesä tulee, ja Suomessa saa vihdoin tapahtua. Siitä tulee hyvä mieli. Samoin siitä, että Aino-areenallakin on päästy pitämään kevään ensimmäiset tapahtumat. Maailmantilanne toki huolettaa ja mietityttää.

Mikä elämässäsi on parasta juuri nyt?

– Läheiset ihmiset, eli perhe ja ystävät ja merkityksellinen työ.

Miten sujui Antti Tuiskun keikka viikonloppuna Aino-areenalla?

– Se sujui hyvin. Se oli areenan ensimmäinen konsertti tähän kevääseen ja rajoitusten jälkeen. Paikalla oli mukavasti porukkaa, ja tunnelma oli hyvä. Näytti siltä, että ihmiset ovat kovasti odottaneet sitä, että pääsee tapahtumiin ja kohtaamaan muita. Siitä tulee aina itselle hyvä mieli, ja se on oikeastaan se syy, miksi tätä työtä teen.

Mitä veikkaat, kumpi jännitti enemmän, sinä vai kaimasi?

– Paha kysymys. Ehkä me jännitimme yhtä paljon, vain eri kulmasta. Minä jännitin tapahtuman järjestelyiden onnistumista ja Antti Tuisku poti luultavasti esiintymisjännitystä, kuten jokainen lavalle nouseva esiintyjä tekee.

Millainen tapahtuma saa sinut kaivamaan omaa kuvetta?

– Olen itse nykyään työn puolesta tapahtumissa vahvasti kiinni, ja silloin tapahtuman merkitys ja sisältö korostuu hieman eri tavoin. Mutta jos itse ostan lipun tapahtumaan, niin tärkeintä on se, että tapahtumalla on laadukas sisältä ja aito merkityksellisyys ja se tuo itselle hyvän fiiliksen, liittyi se sitten musiikkiin, teatteriin, ruokaan, liike-elämään tai mihin tahansa.

Minkä lajin parissa vietät mieluiten aikaa vapaalla?

– Kuntoilen paljon ja käyn kuntosalilla. Talvella pelaan jääkiekkoa ja kesällä golfia, molempia hyvinkin harrastemielessä.

Vieläkö Scandinavian Hunks on osa elämääsi?

– Hunksit tulevat olemaan osa elämääni aina ystävyyssuhteiden ja niiden hienojen ja merkityksellisten muistojen kautta, joita olen ryhmän kanssa saanut kokea. Hunksit tekevät tänä vuonna jäähyväiskiertueen ja osallistun siihen jollakin tavalla. Mutta miten, se kannattaa tulla paikan päälle katsomaan.

Mikä tapahtuma on ollut sinulle henkilökohtaisesti ikimuistoisin?

– Tämä on tosi vaikea valita, niitä on niin paljon. On ollut messuja Las Vegasissa ja jäähallissa tehtyjä tuhansien osallistujien henkilöstötilaisuuksia ja monia unohtumattomia konsertteja. Mutta jos vain yhden saa valita, niin se on ensimmäinen Hanoi Rocks -keikka 2000-luvun alussa.

Mitä teet mieluiten, kun olet yksin?

– Työ ja elämä muutenkin on niin sosiaalista, että yksinolo menee hiljaa omissa ajatuksissa ja kirjaa lukiessa.

Antti Lehto

Asuu Helsingissä.

Työskentelee Aino-areenan liiketoimintajohtajana.

Toiminut tapahtumajärjestäjänä ja -esiintyjänä yhteensä 14 vuoden ajan.

Aloitti Scandinavian Hunkseissa vuonna 2009.

Harrastaa lukemista, golfia ja jääkiekkoa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut