Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Marju Taurula ja Pekka Hippi saivat kunniamerkit Järvenpään kaupunginvaltuuston juhlakokouksessa

Järvenpään kaupungilla pitkään työskennelleet Marju Taurula ja Pekka Hippi saivat maanantaisen kaupunginvaltuuston kokouksen aluksi tasavallan presidentin heille viime itsenäisyyspäivänä myöntämät kunniamerkit. Kunniamerkkien jaon jälkeen valtuusto nautti palkittujen kanssa kakkukahvit. Valtuuston kokous oli juhlakokous myös kaupungin viimevuotisen 70-vuotisjuhlan kunniaksi.

Marju Taurula sai Suomen Leijonan ritarimerkin. Hän on tehnyt pitkän työuran nuorisotyön, koulutuksen ja sivistystoimen johdon tehtävissä. Taurula aloitti työnsä Järvenpään kaupungilla vuonna 2001 koulutoimenjohtajana. Myöhemmin hän työskenteli sivistystoimenjohtajan sekä palvelualuejohtajan tehtävissä, kerrotaan Järvenpään kaupungin tiedotteessa.

Taurulan ansioihin kuuluu muun muassa, että hän on ollut pioneerina luomassa kuntapalvelumallia, jossa hyvinvointi nähdään keskeisenä osana sivistystoimea. Taurulan johtamisessa painottui erityisesti koulutuksen tasa-arvon toteutuminen sekä perhepalveluiden kehittäminen.

– Sain lähes 20 vuotta työskennellä omassa kotikaupungissani ja olen siitä kiitollinen. Pääsin heti mukaan uuden lukion suunnitteluun työhön tullessani, Marju Taurula muisteli puheessaan.

Pekka Hippi sai Suomen Leijonan ansioristin. Hippi on tehnyt ansiokkaan ja pitkän työuran Järvenpään kaupungin teknisessä toimessa ja konsernipalveluissa, muun muassa kaupunginsihteerinä. Hän vastasi useiden vuosien ajan yksin suurimmasta osasta lautakuntien kokoussihteeritehtäviä, listataan tiedotteessa.

– Olen otettu ja ylpeä tästä kunniamerkistä ja haluan kiittää lämpimästi Järvenpään kaupunkia, joka oli työnantajani yli 30 vuoden ajan, Pekka Hippi sanoi kiitospuheenvuorossaan.

Sain lähes 20 vuotta työskennellä omassa kotikaupungissani.

Marju Taurula

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Petri Graeffe onnitteli pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitaan lämpimästi.

– Valtiolliset kunniamerkit ovat arvokas osoitus Marju Taurulan ja Pekka Hipin merkittävästä työstä Järvenpään kaupungin ja kaupunkilaisten hyväksi. Minullakin oli luottamushenkilönä ilo toimia heidän kanssaan vuosia tiiviissä yhteistyössä. Iloitsen siitä, että kaupunkimme huomioi näin ansioituneita työntekijöitään, Petri Graeffe sanoi.