Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Ihmisen kurjankin kohtalon pystyy järkeistämään, mutta eläimen kärsimys menee tunteisiin" – Tiina Raevaara kirjoitti kirjan ihmisen ja koiran pitkästä suhteesta

Kirjailija: Tiina Raevaaran uutuuskirjan nimi alkaa tietokirjalle poikkeuksellisella sanalla: minä. Minä, koira ja ihmiskunta -teoksessa tutkija-kirjailija tarkentaa katseensa ihmisen koirasuhteeseen. – Löysin kirjaan tutkimustietoa, että eläimiä kohtaan tunnetaan vahvempaa empatiaa kuin ihmisiä kohtaan. Toisen ihmisen kurjankin kohtalon pystyy järkeistämään, mutta eläimen kärsimys menee tunteisiin, Raevaara huomauttaa.

Elintarvikkeet: Hävikkiruoan hyötykäyttö saa koko ajan uusia muotoja. Kauppojen punalapputuotteiden lisäksi hävikkiruokaa voi hankkia suoraan ravintoloista ja siihen keskittyneistä verkkokaupoista.

Hyvinvointi: Elämässä voi tulla eteen monenlaisia muutoksia. Psykologian professori neuvoo antamaan silloin itselleen aikaa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!