Järvenpää-talon pienempi sali uudistui – saksofonistitähti Timo Lassy marssittaa oppilaansa lavalle uudella jazzklubilla

Järvenpää-talon pienempi sali eli Juhani Aho -sali on alkukevään aikana uudistettu aikaisempaa muunneltavammaksi tilaksi.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että salista saa nyt tarpeen mukaan muokattua intiimin black box -tunnelmaisen salin.

Sali on saatu akustiikkaverhoilla palvelemaan entistä laajemmin etenkin erilaisten musiikkitapahtumien pitämistä.

Samalla salin valotekniikkaa on uudistettu tukemaan paremmin moninaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

Salin Kolmisointu-jazzklubeilla esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzopiskelijat ja heidän huippuopettajansa.

Ensimmäisellä klubilla 7. huhtikuuta oppilasyhtyeitään johtavat tunnetut jazzkonkarit, saksofonisti Timo Lassy pianisti Kari Ikonen ja saksofonisti Jari Perkiömäki.

Kevään toisella Kolmisointu-jazzklubilla 5. toukokuuta Juhani Aho -salin lavalle nousevat Mikko Helevän ja Jari Perkiömäen luotsaamat yhtyeet.

Jazzklubit ovat osa Sibafestiä, joka on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian joka toinen vuosi järjestettävä päätapahtuma.

Järvenpään jazzklubit ovat myös osa Järvenpään kaupungin Kolmisointu-yhteistyötä Sibelius-Akatemian ja sen kampuksena toimivan Kallio-Kuninkalan omistavan Leonora ja Yrjö Paloheimon säätiön kanssa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut