Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Alepa Riihikallio avattiin torstaina lattiasta kattoon ulottuneen remontin jälkeen

Alepa Riihikallio avattiin laajan uudistuksen jälkeen torstaina 24.3. Näkyvässä miljööuudistuksessa koko myymälä uudistettiin lattiasta kattoon, ja myymälän kylmälaitteet ja -laitos vaihdettiin energiatehokkaampiin laitteisiin, kerrotaan myymälän tiedotteessa.

Alepa Riihikallio suljettiin remontin vuoksi 19.2. Viisi viikkoa kestäneen uudistuksen aikana myymälä päivitettiin Alepan nykyilmeeseen, kylmälaitteet vaihdettiin ovellisiin ja myymälän palveluita laajennettiin. Uudistetusta Alepasta löytyy muun muassa itsepalvelukassat, paistopiste, kahvipiste, pakettiautomaatti ja pankkiautomaatti. Myymälä jatkaa 24/7 aukioloa vuoden jokaisena päivänä.

Alepan valikoimaa on räätälöity asiakkaiden toiveiden avulla osuvammaksi, ja myymäläpäällikkö Toni Niemi kannustaa asiakkaita jatkamaan toiveiden lähettämistä.

– Valikoiman kehitys on jatkuvaa työtä. Tässä asiakkaiden toiveet ovat avainasemassa. Mikäli kaipailet jotain tuotetta hyllyillemme, laita Korttelitoivetta tulemaan, Niemi vinkkaa.

Näkyvän miljööuudistuksen lisäksi myös myymälän kylmälaitteet ja -laitos vaihdettiin. Hiilidioksidia kylmäaineena käyttävä kylmälaitos on entistä energiatehokkaampi, ja samalla myös ympäristöystävällisempi, kerrotaan myymälän tiedotteessa. Kylmäainevuotojen aiheuttamien päästöjen osuus HOK-Elannon kokonaispäästöistä oli vuonna 2020 lähes 70 prosenttia. Tähän mennessä kylmälaitosten kylmäaineista on vaihdettu yli puoleen myymäläverkostosta ja sen myötä voidaan laskea saavutetun 7000-kertainen päästövähennys.

Valikoiman kehitys on jatkuvaa työtä.