Keski-Uudenmaan teatterin keväässä on roolituksen riemua

Buster Keaton - elämä ja teot on Keski-Uudenmaan Teatterin ohjelmistossa huhtikuussa. Esityksessä mustapukuinen mies kertoo ajatuksiaan elämästä, elokuvasta ja rakkaudesta.

– Luotamme siihen, että ihmisillä on pitkään jatkuneiden rajoitusten jälkeen kova kulttuurinnälkä, toteaa teatterinjohtaja Elina Varjomäki.

– Keski-Uudenmaan Teatteri on alueen ainoa ammattiteatteri ja hyväksytty juuri teattereiden valtionosuusjärjestelmän piiriin. Tehtävämme on tarjota laadukkaita ja monipuolisia esityksiä alueen asukkaiden iloksi, Varjomäki sanoo.

Keski-Uudenmaan Teatterissa esitettävä Kari Hotakaisen romaaniin perustuva Buster Keaton - elämä ja teot kertoo mykän komedian mestarista ja varaosamyyjästä Vantaalta. "Hän ei tule elämääsi kuin kauhakuormaaja, vaan luiskahtaa postiluukusta kuin mainoslehtinen. Hänen tavallisuudestaan saa kiinni, mutta siihen ei juutu," kuvaillaan teatterin lähettämässä tiedotteessa.

Kalle Tahkolahden ohjaaman näytelmän kaikki roolit esittää Jari Vainionkukka.

Anna-Leena Sipilän kirjoittama ja esittämä Hyviä päiviä ja säkkipillimusiikkia näytökset ovat 11.4.–14.5.

Huumorin sävyttämä tarina selvittää meille koirien tavan säästellä happea ja stuertintuoksuisen suihkugeelin ongelmat, mutta se on samalla kertomus riittämättömyyden tunteesta ja onnellisuuden tavoittelusta.

– Omakuvan kirkastaminen ei ole koskaan liian myöhäistä, huudahtaa esityksen ohjaaja Minna Koskela.

Keski-Uudenmaan Teatterin kevätohjelmistossa on monologien lisäksi tarjolla muun muassa Sari Siikanderin emännöimä improilta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut