Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpään Terholan yritysalueella on maastokatselmus kesäkuussa

Järvenpään kaupunki toteuttaa Viihtyisä kaupunkikuva -toimintamalliin sisältyvän pistokokeenomaisen maastokatselmuksen Terholan yritysalueella 7.6. kello 9–12 jonka tarkempi tapaamispaikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Katselmuksen avulla varmistetaan ja turvataan viihtyisä ja terveellinen yritysalueympäristö ja mukaan katsemukseen toivotaan alueen yrittäjiä.

Alueen yrittäjien kannattaa ennen maastokatselmusta siistiä piha-aluettaan ja mieltä askarruttavissa asioissa voi ottaa yhteyttä kaupunkitekniikan projektipäällikköön Aija Schukoviin.

– Siistit toimintaympäristöt ja yritysalueet ovat yrityksille ja samalla koko kaupungille käyntikortti, toteavat Schukov ja elinvoimapalveluiden yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo.

Seuraava maastokatselmus on tarkoituksena toteuttaa Mikonkorven ja Intro-4:n yritysalueilla syksyllä 2022. Tulevista maastokatselmuskohteista päätetään erikseen ja niistä tiedotetaan hyvissä ajoin etukäteen.