Yksinyrittäjien tapahtumaan sinkkujen päivänä odotetaan jopa kuuttasataa osallistujaa – ”Tartuimme tilaisuuteen räväyttää”

Uudenmaan Yrittäjät kumppaneineen järjestää perjantaina 11.11. suuren Yksinyrittäjäpäivän Järvenpäässä. Tapahtumaan tavoitellaan 500-600 yksinyrittäjää ympäri Suomen, kerrotaan Uudenmaan Yrittäjien tiedotteessa.

– Yksinyrittäjien omalle kukkarolle sopivaa valtakunnallista tapahtumaa on kaivattu monta vuotta. Tartuimme tilaisuuteen räväyttää, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo.

Yksinyrittäjäpäivän ohjelmassa on huippupuhujien puheenvuoroja, minimessut, verkostoitumista ja kumppaneiden ohjelmaa. Illaksi viritetään vielä konsertti.

– Päivämäärän osuminen sinkkujen päivään, parhaaseen pikkujouluaikaan ei suinkaan ole sattumaa, yksinyrittäjien asiaa Uudenmaan Yrittäjissä edistävä Mari Ståhls sanoo.

Tapahtumapaikka on Aino-areena. Järvenpäähän ja Aino-areenalle pääsee helposti niin omalla autolla kuin junalla, keskeinen sijainti mahdollistaa päiväosallistumisen koko eteläisestä Suomesta ja majoituskapasiteettiakin löytyy läheltä, tiedotteessa vinkataan.

Yksinyrittäjäpäivän teema Yhdessä korostaa yksinyrittäjien modernia otetta liiketoimintansa pyörittämisessä. Yksinyrittäjä voi verkostonsa kanssa olla moninkertaisesti itsensä kokoinen ja silti pysyä sydämeltään yksinyrittäjänä.

Päivämäärän osuminen sinkkujen päivään ei ole sattumaa.

Mari Ståhls

– Koskaan ei voi tietää, mistä juttutuokiosta syntyykin bisnestä, saa hyvän idean, vinkin eteenpäin tai löytää uuden hengenheimolaisen. Siksi mahdollisuuksia päästä tapaamaan yksinyrittäjien kesken tarvitaan, Mari Ståhls sanoo.

Iloinen, rento ja hyödyllinen tapahtuma yksinyrittäjille syntyy yhdessä tekemällä. Osansa tapahtumaan tuovat kumppanit.

– Yhteistyökumppaneille tarjoamme erilaisia ja erisuuruisia vaihtoehtoja yhteistyöhön. Näkyvyyspakettien lisäksi mietimme yhdessä pääyhteistyökumppaneiden kanssa parhaat keinot luoda lisäarvoa kaikille, Petri Ovaska sanoo.

Yksinyrittäjäakatemia on valtakunnallinen koulutuskonsepti yksinyrittäjille. Yksinyrittäjäakatemia on Yksinyrittäjäpäivässä mukana verkosto- ja ohjelmakumppanina sekä kutsumassa alumneja koolle.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut