Näköislehdessä tänään | Pirjo Hassinen syventyy uudessa romaanissaan ahdistukseen – nuoria hän kannustaa elämään intohimoisesti

Kirjailija: Pirjo Hassisen "koronaromaanissa" ei mainita koronaa kertaakaan. 30-vuotista kirjailijanuraansa juhliva kirjailija tutkii uusimmassa romaanissaan ahdistusta. Nuoria hän haluaa kannustaa elämään intohimoisesti.

Psykologia: Muun muassa uuden opettelu edistää mielen palautumista työstä. Palautumista tukevia rutiineja on hyvä luoda arkeen jo silloin, kun tilanne on hyvä.

Henkilö: Isän hengen pelastanut kuula on emerituspiispa Wille Riekkisen kallein perintöesine. Hän kehottaa pysähtymään maailmanmyllerryksessä ja rukoilee myös Putinin puolesta.

Uutiset: Telegram-sovellus on yksi tärkeimmistä viestintäkanavista Ukrainan sodassa niin venäläisille kuin ukrainalaisillekin. Sen perustaja Pavel Durov joutui lähtemään maanpakoon Venäjältä jo vuosia sitten.

Näköislehdestä löydät kattavan uutiskoosteen sodasta Ukrainassa sekä sen vaikutuksista laajemmin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut