Näköislehdessä tänään | Moni perhe ei selviä ilman kahta autoa – Punkkisilla toinen laitettiin seisontaan: "Päätös tuli polttoaineen hinnannousun takia"

Hinnat: Polttoaineiden jyrkkä hinnannousu koettelee kotitalouksia. Haja-asutusalueilla kakkosautosta on vaikea luopua, ja käyttökuluiltaan edullisen auton hankinta voi edellyttää kymppitonnien investointia.

Punkkisen perheessä toinen auto laitettiin seisontaan ja tilalle ostettiin pyörä.

– Tämä päätös tuli polttoaineen hinnannousun takia. Aiemmin emme edes miettineet sähköpyörää. Mies kulkee sillä nyt kahdeksan kilometrin työmatkan, Miia Punkkinen kertoo.

Uutiset: Entinen Budapestin-suurlähettiläs Pertti Torstila Suomen Nato-jäsenyydestä: "Sitä eivät päätä Unkari tai Unkarin kokoiset maat".

Kulttuuri: Raju uupumus sysäsi nuoren yrittäjän alalle, josta hän ei ollut osannut edes unelmoida. Menestystä hakeva Marika Mustasilta haluaa olla murtamassa köyhä taiteilija -asetelmaa ja vähät välittää vähättelijöistä.

Downin syndrooma: Väinö tuli Anna ja Roope Mikkosen perheeseen ja näytti, että elämä on tässä ja nyt. Yllätyksenä tullut Down-diagnoosi väistyi, kun lääkäri kertoi leukemiasta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut