Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Johanna Huhtamäki selvittää menestyksen reseptiä – "Elämää voi elää niin, että tavoittelee unelmiaan ja uskaltautuu kohti tuntematonta"

Haaveet: Kun Johanna Huhtamäki loukkaantui autokolarissa, hän päätti antaa kaikille unelmilleen mahdollisuuden. Nyt hän tutkii, mikä merkitys ihmisen ajatuksilla on menestymiseen.

Hän ajattelee, että on kaksi tapaa elää elämää.

– Voi jäädä katsomaan, millaiseksi se nyt sattuu muodostumaan. Tai elämää voi elää niin, että tavoittelee unelmiaan ja uskaltautuu kohti tuntematonta.

Kirjasto: Suomen kylissä ja kaupunginosissa kiertää yli 130 kirjastoautoa. Kirjastoauto on monilla uusilla asuinalueilla ensimmäinen ja maaseudun syrjäkylillä viimeinen palvelu.

Historia: Tänä keväänä lakot näkyvät arjessamme enemmän kuin moneen vuoteen, mutta jo muinaisessa Egyptissä työntekijät lakkoilivat ajakseen oikeuksiaan. Suomessa lakot ovat aiheuttaneet muun muassa sähkökatkoja ja elokuvayhtiön konkurssin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!