Jatka lausetta | Sopraano Mari Palo inhoaa elmukelmua ja haaveilee salaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta: ”Tunnen vastustamatonta halua jälkiruokiin”

En olisi ikinä uskonut… että alan leipoa hapanjuurileipää. Otin taidon haltuun nyt korona-aikana. Leivon sitä ehkä kerran viikossa, paitsi nyt dieetin takia jonkin verran vähemmän. Korona-aika toi hieman kiloja, jotka eivät kuitenkaan johdu hapanjuurileivästä, mutta osittain kyllä leipomisesta.

Olen virkeimmilläni… aamulla heti herätessäni. Olen hyvä heräämään ja pidän aamuista.  Herään ilman kelloa puoli kahdeksan ja kahdeksan välillä.

Olen loistava… leipomaan pullaa. Leivon voipullaa, nyhtöpullaa ja korvapuusteja, mutta pitkoja en vielä osaa tehdä.  Pitäisikin mennä oppiin mieheni isoäidin luo. Hän on mielestäni universumin paras pullan leipoja.

Suurin asia, jonka olen oppinut elämäni aikana on… laulaminen. Siitä on tullut minulle ammatti, josta pidän. Saan tehdä työkseni juuri sitä, mitä haluan.

Noloa myöntää mutta… inhoan elmukelmurullia. Se, mistä repäistään, on aivan liian huono ja ajan saatossa paketti menettää muotoaan. Vaikka minulla on muuten pitkä pinna, niin elmukelmun kanssa minulla ei ole pinnaa lainkaan.

Esiintymisen jälkeen minulla on tapana… vaihtaa saman tien vaatteet, yleensä verkkareihin.

Haluaisin oppia… tanssimaan. Salainen haaveeni on päästä joskus mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan tai sitten vain tanssitunneille, kunhan olisi aikaa.

Jännitän… aina ennen keikkaa.

Jos saisin yhden toiveen, toivoisin…rauhaa maailmaan. Mitään muuta en toivo. Voisin luopua kaikesta, kun maailmaan saataisiin rauha.

Tunnen vastustamatonta halua… jälkiruokiin. Kaikki jälkiruoat käyvät, mutta erityisesti pidän pavlovasta.

Inhoan luonteessani sitä, että… puhun helposti toisten päälle. Olen niin nopea, etten malta aina odottaa.

Minut saa liikuttumaan… musiikki ja taide ylipäätään. Liikutun muutenkin herkästi ja päivittäin, nyt etenkin Ukrainan tapahtumista. Viimeksi liikutuin toissa iltana tanssiesityksessä, jossa musiikin ja liikkeen yhdistelmä herkistivät. Minua ei liikuta välttämättä tietty kappale, vaan se tilanne tai esitys, jossa ihmisen esittäessä teos alkaa elää.  

Kun kukaan ei näe… höpötän itsekseni, mutta etenkin koirilleni.

Ihailen… taitavia ihmisiä: urheilijoita, muusikoita ja kuvataiteilijoita. Ihailen ylipäätään ihmisiä, jotka ovat hyviä omassa työssään. Usein se tosiaan liittyy taiteeseen tai urheiluun, mutta myös muuhun. Kun joku vaikka tulee kotiimme korjaamaan jotakin, ihailen sitä tekijän ymmärrystä ja osaamista.

Jokaisen kannattaisi joskus hakea… toista tanssimaan.

Lauseita jatkoi

Mari Palo

Sopraano.

Musiikin maisteri.

Asuu Kirkkonummella miehensä ja kahden koiran kanssa.

Konsertoi kotimaassa ja ulkomailla.

Vierailee säännöllisesti Suomen Kansallisoopperassa ja eri alueoopperoissa.

Sai vuonna 2019 Pro Finlandia -mitalin.

Esiintyy sunnuntaina 10.4. Keravan Keuda-talolla Onnelliset-konsertissa yhdessä Hannu Lehtosen, Seppo Hovin ja Jarno Kuusiston kanssa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut