Tuusulan taiteiden yö -tapahtuma on valmisteilla

Esittävää taidetta ylistävä tapahtuma Tuusulan taiteiden yö järjestetään 12. elokuuta.

Seuraavat viisi vuotta Tuusulan kunta on tapahtuman vetovastaavana tehtyään sopimuksen Tuusulan Taiteiden Yö ry:n kanssa.

Ilmoittautuminen tapahtuman järjestäjäksi avautuu kunnan kotisivuilla kesäkuussa, mutta Teams-palaveria asian tiimoilta pidetään torstaina 21.4. kello 18–19.

Taiteiden yön teemana on Minä Elän! Aleksis Kiven merkkivuoden kunniaksi. Kuka tahansa kuntalainen voi tuottaa tapahtumia ja ne kootaan yhteisen aikataulun alle.

Tapahtumapaikkoina on Etelä-Tuusulan lisäksi myös Kellokoski ja Jokela.

Kellokosken tilaisuuksia koordinoi hankekehittäjä Jenni Kontto, Jokelan tilaisuukia Jekku ja Etelä-Tuusulassa kulttuuripalvelujen kulttuurituottajat.

Tuusulan taiteiden yö -tapahtuman sisältö voi olla tanssia, teatteria, performanssia, sanataidetta, kuvataidetta, työpajoja tai vaikka keskustelutilaisuuksia.

Järjestettävän ohjelman tulee olla yleisölle avointa, joko ilmaistapahtumia tai pääsymaksullista ohjelmaa. Puhtaasti kaupalliset markkinointitapatumat tai urheilutilaisuudet jätetään tapahtuman ulkopuolelle.

Jokainen tapahtumanjärjestäjä on itse vastuussa tilaisuutensa turvallisuudesta ja budjetista.

Lisätietoja tapahtumasta ja Teams-linkki tapaamiseen: www.tuusula.fi/taiteidenyo

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut