Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuusulan esite on päivitetty – Bussikierrokselle ei tänä kesänä pääse

Tuusulan matkailuesitettä on päivitetty ja esitteen ajantasainen versio on saatavilla nyt suomeksi. Myöhemmin keväällä valmistuu vielä englanninkielisen esitteen päivitys. Matkailuesitettä saa Tuusulan museoista, kirjastoista ja muun muassa keskitetyn asiakaspalvelun TuusInfon palvelupisteistä. Esitteen pdf-versio löytyy myös kunnan verkkosivuilta osoitteesta www.tuusula.fi/matkailu.

Matkailijoille suunnattua sivustoa www.visittuusula.fi päivitetään jatkuvasti. Sivustolle yritykset, yhteisöt ja kuntalaiset voivat viedä omia, julkisia tapahtumiaan.

Esitteestä ja sivustolta löytyvät museot, majoituspaikat, luontokohteet ja vinkit aktiivisen päivän viettoon. Esillä on kohteita Tuusulanjärven maisemista sekä esimerkiksi Kellokoskelta ja Jokelasta.

Alueen maisemiin sekä sen kulttuuriaarteisiin pääsee tutustumaan vaikkapa pyörän selästä. Visit Lake Tuusula -bussi ei liikennöi tänä kesänä. Julkisiin liikenneyhteyksiin voi tutustua osoitteessa www.reittiopas.fi.