Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuusula tarjoaa tukea Ukrainasta paenneiden työllistymiseen – nuorille kesätyöseteleitä, aikuisten työllistämistä tuetaan työllistämisen kuntalisällä

Tuusulan kunta myöntää Ukrainasta paenneille ja tilapäistä suojelua saaville Tuusulassa majoittuvalle 15–20-vuotiaille nuorille kesätyöseteleitä ja aikuisille työllistämisen kuntalisää työllistymisen mahdollistamiseksi.

Voit hakea Ukrainasta tulleelle, tilapäistä suojelua saavalle Tuusulassa majoittuvalle 15–20-vuotiaalle nuorelle voi hakea kesätyöseteliä. Kesätyöseteliä haettaessa tulee ottaa huomioon, että nuori tulee voida tunnistaa henkilötunnuksen ja oleskelulupakortin perusteella. Kotimajoituksessa olevien nuorten kohdalla tarvitaan majoituspaikan varmistamiseen myös kotimajoittajan tiedot.

Lisätietoja nuorten kesätyöseteleistä löytyy täältä.

Ukrainasta sota paenneiden aikuisten työllistymistä tuetaan Tuusulassa työllistämisen kuntalisällä.

Tuen suuruus on korkeintaan 500 e/kk ja sitä voidaan myöntää harkinnan perusteella 1–10 kuukauden ajaksi yhtä työsuhdetta kohden. Tuen myöntäminen ei ole sidottu TE-toimiston asiakkuuteen.

Tukea voidaan myöntää osa-aikaiseen, tarvittaessa töihin kutsuttavaan ja tilapäiseen työhön. Työsopimuksen tulee noudattaa kaikilta osin käytössä olevaa työehtosopimusta tai työsopimuslainsäädäntöä.

Lisätietoja työllistämisen kuntalisästä löytyy täältä tai sähköpostitse tyollisyyspalvelut@tuusula.fi.

Tuusulan työllisyyspalvelut järjestää toimistollaan (Kievarinkaari 4D, 04300 Tuusula) Ukrainan sotaa paenneille Tuusulan alueelle sijoittuneille henkilöille työnhaun ohjauspäiviä 28.4. ja 12.5. kello 9–16.

Ohjauspäivissä saa apua muun muassa CV:n laatimiseen ja työnhakuun, ja niissä on mukana ukrainan ja venäjänkielinen käännösapuhenkilö.

Etukäteisilmoittautumisia toivotaan sähköpostitse osoitteeseen tyollisyyspalvelut@tuusula.fi.