Lue lisää näköislehdestä | Auttamishalu näkyy myös eduskunnassa – näin kansanedustajat ovat auttaneet Ukrainaa

Henkilö: Psykoterapeutti, psyykkinen valmentaja Sanna Turakka (kuvassa) opastaa urheilijoita eteenpäin, jos epäonnistumisen sieto on vaikeaa ja ikävät ajatukset haittaavat suoritusta.

Sota Ukrainassa: Kaksi kansanedustajaa majoittaa Suomeen tulleita ukrainalaisia. Moni kansanedustaja on lahjoittanut rahaa ihmisille. Yksi haluaa auttaa eläimiä. Monet ovat keksineet myös muunlaisia avustustoimia. Noin 30 kansanedustajaa kertoi Uutissuomalaiselle, miten ovat auttaneet Ukrainaa.

Televisio: Keittiömestari Jaakko Kolmonen oli aikoinaan television ruokaohjelmien pioneeri, joka puhui ruoan terveellisyyden puolesta. Sittemmin ruokaohjelmissa on lisääntynyt esimerkiksi kilpailullisuus.

Puutarha: Ei ole niin pieniä neliöitä, etteikö niissä voisi kasvattaa kasviksia omaan pöytään. Kekkilän puutarha-asiantuntijan Mari Kaartokallion mukaan syötävien kasvien kasvattaminen on ollut hyvin suosittua jo useita vuosia, ja kriisiajat tutkitusti lisäävät puutarhaharrastuksen suosiota.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut