Mäntsälässä uusitaan torstaina Lahdentien–Mustamäentien liikennevalojen ohjausta

Finntrafic tiedottaa, että Lahdentien-Mustamäentien risteyksessä suoritetaan torstaina 21.4. liikennevalojen ohjaustekniikan vaihto- ja asennustyöt.

Liikennevalojen ohjauskeskuksen vaihto- ja asennustyöstä ei aiheudu juurikaan haittaa liikenteelle, ja risteys on asennustöiden aikana normaalisti käytössä.

Asennustöiden aikana risteyksen liikennevalot ovat pois toiminnasta, ja risteyksessä on voimassa normaalit risteysalueen väistämissäännöt.

Tiedotteessa kerrotaan, että liikennevalojen saneerauksella parannetaan risteyksen toimintaa, kun valot päivitetään vastaamaan yleisiä palvelutasovaatimuksia.

Vaihtotöissä vanhentuneet ja varaosasaatavuudeltaan elinkaaren päässä olevat liikennevalojen ohjauskojeet korvataan uusilla ohjauskojeilla, jotka mahdollistavat joustavamman liikennevalojen ohjaamisen sekä niiden liittämisen nykyaikaisiin liikennevalojärjestelmiin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut