Runoluurista kuuluu ilon, luonnon tai ystävyyden runoja ikääntyville ystäville ja sukulaisille

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot tarjoaa Runoluuri-tempauksen kautta ikäihmisille virkistävän runotuokion puhelimitse. Tilauksia otetaan vastaan 18.5. saakka

Runoluurissa vapaaehtoinen runopuhelun soittaja kohtaa ikäihmisen vuorovaikutuksessa runon äärellä kun mahdollisuudet kasvokkaisiin kohtaamisiin ovat rajatut.

Maksuttoman runohetken voi tilata itselleen ikäihminen, tai tuokion voi tarjota omalle ikääntyneelle vanhemmalleen, isovanhemmalleen tai läheiselleen päivän piristykseksi.

Viime vuonna Runoluurin kautta soitettiin lähes 300 tunnelmallista runopuhelua ympäri Suomen.

Runoluurin yksi viime kevään lähes 200:sta vapaaehtoisesta soittajasta oli Tuula.

"Runon vastaanottaja Ritva kuunteli runoa kyynelsilmin, vaikka ei tuntenut sitä ennestään. Silti runo kosketti. Ritvalla oli 63. hääpäivä, ja hän oli ollut leskenä vuosikymmenen ajan. Puhelu oli hyvin antoisa meille kummallekin."

Ennen runopuhelun tilaamista on syytä varmistaa, että runepuhelun saava on tietoinen puhelusta. Runoteema voi olla ilo ja onni, isänmaa, luonto, perhe ja koti, rakkaus ja ystävyys tai äitienpäivä. Puhelinsoitolle voi toivoa myös sopivaa ajankohtaa.

Runopuhelun tilaaminen numerosta 09 3152 4400 keskiviikkoon 18.5. saakka ma–to klo 9–14.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut