Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imeytykselle jälleen käyttöä Järvenpäässä - Sipulitiellä havaittu pieni määrä öljyä purossa

Järvenpään Sipulitiellä havaittiin keskiviikkoaamuna ennen seitsemää öljyä purossa. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos asetti puroon ns. imeytysmakkaran keräämään öljyä pois. Öljyä näytti olevan vähäinen määrä veden pinnassa, ja tuoksukin kertoi vieraasta aineesta vedessä.

Vuodon lähdettä ei kyetty vielä paikallistamaan, on mahdollista, että öljy on tullut myös hulevesien myötä. Pelastuslaitokselta käydään tarkistamassa tilanne ja poistamassa imeytymakkara kun vuotoa ei enää havaita.

Pieniä öljyvahinkoja on sattunut Järvenpäässä useampikin lähipäivinä. Sunnuntaina 24.4. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kävi Järvenpäässä kahdella öljyntorjuntatehtävällä.

Aamulla ennen seitsemää Sipulitiellä sattui pieni öljyvahinko, kun remontin takia maasta nostetusta vanhasta öljysäiliöstä vuosi kevyttä polttoöljyä maahan. Läheiseen puroon päätyi vuodosta vähäinen määrä öljyä.

Samaisena sunnuntaina hieman ennen iltakahdeksaa oli havaittu pienen määrän öljyä vuotaneen ojaan Järvenpään Sammonkadulla. Tuolloin arveltiin, että polttoöljy on peräisin omakotitalon työmaalta, josta olisi päässyt valumaan öljyä säilöitä siirrettäessä.