Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus valitsi jäsenet vaikuttamistoimielimiin

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus valitsi kokouksessaan 26. huhtikuuta jäsenet hyvinvointialueen vanhus- ja vammaisneuvostoihin.

Niin sanotuille vaikuttamistoimielimille tulee antaa mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointialueen toiminnan suunnitteluun, valmisteluun, toteuttamiseen ja seurantaan asioissa, joilla on tai joilla vaikuttamistoimielin arvioi olevan merkitystä lasten ja nuorten, ikääntyneen väestön tai vammaisten henkilöiden ja heidän tarvitsemiensa palveluiden kannalta, ja vaikuttamistoimielimet tulee ottaa mukaan osallistumisen ja kuulemisen kehittämiseen hyvinvointialueella.

Tiedotteessa kerrotaan, että jäsenet valittiin Keski-Uudenmaan alueen kunnissa toimivien vanhus- ja vammaisneuvostojen ehdotuksesta siten, että vastaavasta kunnassa toimivasta vaikuttamistoimielimestä valitaan vähintään yksi edustaja. Vaikuttamistoimielinten toimintakausi on 2022–2025.

Hyvinvointialueen vanhusneuvoston jäseniksi valittiin Riitta Puupponen (Hyvinkää), Leena Räisänen (Hyvinkää), Liisa Majanen (Järvenpää), Lars-Erik Wilskman (Järvenpää), Erkki Pertanen (Nurmijärvi), Jorma Niinistö (Nurmijärvi), Anja Matikainen (Tuusula), Leena Mäkelä (Tuusula), Aija Lavikainen (Mäntsälä) ja Liljan-Kukka Runolinna (Pornainen).

Hyvinvointialueen vammaisneuvoston jäseniksi valittiin Sanna-Kaisa Patjas (Hyvinkää), Titta Laine (Hyvinkää), Jonna Kiviniemi (Järvenpää), Taina Kölhi (Järvenpää), Esa Lahtela (Nurmijärvi), Liisa Jenkins (Nurmijärvi), Jukka Keränen (Tuusula), Merja Heikkonen (Tuusula), Tiina Roikonen (Mäntsälä), Malla Parkkonen (Mäntsälä), Päivi Liu (Pornainen) ja Katja Pohjolainen (Pornainen).