Lue lisää näköislehdestä: Mervi Holopaisen "tyrmään" tullaan Etelä-Suomesta asti – "Se, onko kinky jotain erikoista, riippuu vain näkökulmasta"

Uutiset: Suomalaisista 61 prosenttia hyväksyisi Naton tukikohdan tai tukikohtien sijoittamisen Suomeen, jos Suomi liittyisi Naton jäseneksi. 12 prosenttia hyväksyisi tukikohtien lisäksi myös ydinaseiden sijoittamisen Suomeen, ilmenee Uutissuomalaisen teettämästä gallupista.

Sota Ukrainassa: Venäläiset päästivät ihmiset lähtemään ukrainalaiskylästä, mutta ampuivat pakenevia autoja kohti, kertoo andriivkalainen nainen. Hänen mukaansa taloja ryöstelleet sotilaat hamusivat videonauhureita ja -kasetteja.

Yrittäjä: Seksuaaliterapeutti Mervi Holopainen (kuvassa) perusti Joensuuhun yrityksen, jonka ”tyrmässä” voi harrastaa kinky-seksiä turvallisesti. Asiakkaita sinne on tullut Etelä-Suomea myöten.

– Se, onko kinky jotain erikoista vai ihan samanlaista kuin kaikki muukin, riippuu vain näkökulmasta, Holopainen sanoo.

Makutesti: Toimitus vertaili kaupan alkoholittomat vappusimat. Voitto irtosi vaatimattomilla pisteillä. Yksikään testiin valituista juomista ei herättänyt raadissa ihastusta.

Historia: Arkeologi Ulla Moilanen tutki uudestaan rautakauden hautauksia ja niistä tehtyjä tutkimuksia. Yksilölähtöinen tutkimus tuo esiin entistä monipuolisemman kuvan menneisyyden elämästä – ja kuolemasta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut