Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuusulan museoiden kesäkausi starttaa toukokuussa – aukioloajat pitenevät

Kesäkausi starttaa Tuusulan museoissa toukokuussa. Tuusulan Rantatiellä Aleksis Kiven kuolinmökki avaa ovensa ja aukioloajat pitenevät Taiteilijakoti Erkkolassa ja Halosenniemessä.

Kellokosken sairaalamuseo avaa ovensa toukokuussa muutamana lauantaina ja kesäkuun alusta kolmena päivänä viikossa.

Aleksis Kiven kuolinmökki on 3.5. alkaen elokuun loppuun asti avoinna ti–su 10–17 sekä syyskuun alusta 10.10. asti viikonloppuisin la–su 12–17. Yleisöopastus sunnuntaisin klo 14.

Taiteilijakoti Erkkola on avoinna 3.5. alkaen ti–su 11–18.

”Tuntematon suunnittelija Martta Wendelin” -näyttely esittelee kuvittajana ja taidemaalarina tunnetun taiteilijan suunnittelutöitä vaatteista, huonekaluista, kesämökeistä ja puutarhoista 29.5. asti. Yleisöopastus sunnuntaisin klo 15.

Halosenniemi on avoinna kesäkaudella 2.5. alkaen ma–su 10–17. "Taiteilijaelämää Halosenniemessä" -näyttely esittelee Pekka Halosen maalauksia pitkän uran varrelta. Lisäksi näyttelyssä kerrotaan elämästä Halosenniemessä tarinoin ja valokuvin. Yleisöopastus sunnuntaisin klo 12 suomeksi ja 14 englanniksi.

Kellokosken sairaalamuseo on toukokuussa avoinna lauantaina 21.5. ja 28.5. sekä kesä-heinäkuussa to, la–su klo 11–17. Lisäksi sairaalamuseo on avoinna alueen tapahtumapäivinä.