Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Venäläisomistuksista varoittaminen löi leimansa – kansanedustaja Suna Kymäläinen ei vieläkään usko lakien suojaavan riittävästi

Politiikka: Kansanedustaja Suna Kymäläistä (sd., kuvassa) haukuttiin rasistiksi ja populistiksi, kun hän varoitti venäläisomistuksista 15 vuotta sitten. Vieläkään hän ei usko lakien suojaavan riittävästi Suomen turvallisuutta.

Kymäläisen piti puhua politiikassa aivan muusta kuin ulkomaalaisten kiinteistöomistuksista. Niistä tuli kuitenkin leima, joka jätti jälkensä perheen arkeen ja koko Kymäläisen uraan.

Tiede: Hyvän sotilaan ei tarvitse olla superihminen. Muun muassa paineensieto- ja päätöksentekokykyä on kuitenkin oltava.

Vesiliikenne: Saimaan kanavalla on ollut hiljaista. Periaatteessa liikennekausi kanavalla alkoi 28. maaliskuuta, mutta toistaiseksi yksikään alus ei ole kanavalle uskaltautunut, koska sinne pitää mennä Ukrainassa hyökkäyssotaa käyvän Venäjän aluevesien kautta.

Lapset: Tänä vuonna koulunsa aloittavien lasten lähtötaso voi olla huomattavasti korkeampi kuin heidän vanhemmillaan vuosikymmeniä sitten. Etenkin lukutaidon kehityksessä on tapahtunut muutosta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!