Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Wolt kuljettaa nyt Stockmannin kauneus- ja kodintuotteita kotiovelle

Stockmann ja teknologiayhtiö Wolt aloittivat tänään keskiviikkona yhteistyön, jossa asiakkaat voivat tilata kauneus- ja kodintuotteita kotiovelleen alle tunnissa Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta.

Tuotevalikoima laajenee kevään ja kesän aikana. Yhteistyö alkaa pilottikokeiluna ensiksi neljän kuukauden ajan Helsingin keskustan Stockmannilla.

– Tämänlaista palvelua on jo maailmalla, että kuljetetaan muutakin kuin ruokaa, ja nyt haluamme tuoda saman mahdollisuuden myös Suomeen. Meillä valikoima koostuu brändeistä, kuten Rituals, Armani, Alessi ja HAY, joiden tuotteet Woltin lähettikumppanit kuljettavat tavaratalostamme asiakkaan kotiovelle, iloitsee Stockmannin markkinointijohtaja Tia Rantanen tiedotteessa.

4.–10.5. aikana kuljetuksista ei peritä erillistä kuljetusmaksua neljän kilometrin säteellä Helsingin keskustan tavaratalosta.

Stockmann tulee keräämään neljän kuukauden pilottikokeilusta asiakkaiden arvioita ja kokemuksia, joiden pohjalta lähdetään miettimään kuljetuspalvelun jatkoa niin ajallisesti, valikoimien kuin muidenkin tavaratalojen mukaan ottamisen osalta.