Helsingintien, Mannilantien sekä Ahomaanraitin ja kävelykatu Jannen kunnallistekniikan rakentaminen käynnistyy Järvenpäässä

Järvenpään kaupunki tiedottaa, että katujen saneeraustyöt keskustassa alkavat maanantaina 9.5. Saneeraustyössä parannetaan muun muassa katurakenteita, vesihuoltoa, energia- ja tietoliikenneverkkoa, katuympäristön toimivuutta ja valaistusta.

Urakassa rakennetaan Helsingintielle kaksi liikenneympyrää. Liikenneympyrät sijoittuvat Helsingintien ja Mannilantien sekä Helsingintien ja Yhteiskouluntien risteyksiin. Lisäksi rakennetaan Ahomaanraitin, kävelykatu Jannen (välillä Ahomaanraitti–Mannilantie) ja Helsingintien katualueet.

Työ tulee aiheuttamaan kaduille tilapäisiä liikennejärjestelyjä.

Työmaan kohdalla liikkuessa pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta ja mahdollisuuksien mukaan käyttämään vaihtoehtoisia reittejä työmaan ohitse.

Urakka valmistuu kaupungin tiedotteen arvion mukaan Helsingintien ja Mannilantien osalta vuoden 2022 loppuun mennessä ja kokonaisuudessaan 30.11.2023.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut