Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Moni kuntajohtaja olisi valmis jatkamaan Fennovoiman kelkassa

Uutiset: Moni kuntajohtaja voisi pysyä mukana Fennovoima-hankkeessa, jos venäläisen Rosatomin tilalle saadaan uusi laitetoimittaja. Tämä selviää Uutissuomalaisen sähköpostikyselystä.

Sota Ukrainassa: Entisen poliisin, nykyisen Irpinin yliopiston professorin Halyna Tshyhrynan työpaikka ja kotitalo pommitettiin, mutta hän ei pysty vihaamaan venäläissotilaita.

– En vihaa ketään. Pikemminkin säälin heitä. Nuoret pojat ovat tuhonneet oman elämänsä. Enemmän säälin heitä, jotka vammautuivat loppuiäkseen, hän sanoo.

Terveys: Roope Huuskosella (kuvassa) todettiin hyvin harvinainen, lihasrappeumatauti SMA-3 kolmevuotiaana pitkällisten tutkimusten jälkeen. Tänä keväänä hän vihdoin sai luvan sairautta mahdollisesti hidastavan, hyvin kalliin lääkkeen käyttöön.

– Ei ole voinut tehdä muuta kuin odottaa, toivoa ja yhdistyksen kautta yrittää edistää asiaamme, äiti Siru Heikkinen kertoo.

Luonto: Antti Huttunen kirjoitti luolaretkestään retkeilyblogissa, joka lähti kasvamaan instituution kokoiseksi verkkosivustoksi. Retkipaikka.fi-sivusto tavoittaa vuosittain jo 1,5 miljoonaa ulkoilusta ja retkeilystä kiinnostunutta ihmistä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!