Lue lisää näköislehdestä: Asuntokaupoilla ei kannata hötkyillä – näköislehti kertoo vinkit onnistumiseen

Oma raha: Jos unelmien asunto tulee vastaan, ostotarjousta tehdessä kannattaa pitää pää kylmänä. Asiantuntijat neuvovat tutustumaan kaikkiin asiakirjoihin tarkkaan. Uusissakin asunnoissa voi jo olla jotakin korjattavaa.

Perheet: Isän asema voi olla lohduton, jos äiti haluaa omia lapset eron jälkeen. Lastenvalvoja voi auttaa vanhempia yhteiseen hyvään ratkaisuun.

Kulttuuri: Suomenkielisessä rockissa lauletaan paljon beibistä, mutta harvemmin kirjaimellisesti vauvasta. Joskus kuitenkin. Toimitus keräsi kahdeksan esimerkkiä siitä, miten vauva-aihetta käsitellään kotimaisessa laululyriikassa.

Kuulo: Yhä useampi lapsi käyttää kuulokkeita. Turvallisen käytön pelaamiseen tai musiikin kuunteluun voi varmistaa muun muassa desibelirajoituksilla.

Tuomiot: Yhdyskuntapalvelu on herättänyt joskus arvostelua liian lempeästä muuntosuhteesta, sillä yksi vankeuspäivä vastaa yhtä tuntia yhdyskuntapalvelussa. Viime vuonna yhdyskuntapalvelua suoritti päivittäin keskimäärin 1 250 henkilöä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut