Viikon kysymykset | Body fittnessin EM-kisoihin osallistuva Camilla Bergström: ”Valmentaminen on syy, joka pitää minut Keravalla”

Camilla Bergström taistelee Euroopan mestaruudesta ja suuntaa kilpailun jälkeen leivoskaupoille.

En olisi ikinä uskonut… että olisin vielä kilpa-aerobicurani jälkeen löytänyt kilpalajin, josta nautin vähintään yhtä paljon, ellen jopa enemmän.

Olen loistava… organisoimaan. Rakastan aikataulutettua arkea ja kaikkia muistilistoja. Ehkä tällä hetkellä elämäntilanne vaatiikin tätä, sillä minun pitää yhdistää urheilu, valmentaminen, opiskelu ja työt. Olen parhaimmillaan silloin kun, minulla on paljon kaikkea.

Suurin asia, jonka olen oppinut elämäni aikana on…se, että jokainen hetki elämässä on väliaikainen. Se auttaa huonoissa hetkissä, kun tietää että surkeat päivät ovat vain väliaikaisia, ja hyvissä hetkissä osaan taas nauttia siitä, kun elämä antaa parastaan.

Heti EM-kilpailuiden jälkeen aioin… mennä kauppaan ostamaan leivonnaisia.

Noloa myöntää mutta… hyvistä organisaatiotaidoista huolimatta hukkaan kaiken. Hukkasin talven aikana kolmet lapaset ja lompakonkin kolme kertaa.

Minulla on iso tunneside valmentamiini urheilijoihin.

Haluaisin oppia… elämään rennommin ymmärtäen, että kaikki elämässä ei ole kontrollissani; niin ei voi eikä kuulukaan olla.

Kotini paras puoli on… se, että saan viettää siellä aikaa yksin. Rakastan olla yksin omien ajatusten kanssa. Palaudun parhaiten, kun laitan äänikirjan kuulokkeisiin ja touhuan yksin kotona.

Voisin syödä pelkästään… leipää kaikilla eri variaatioilla banaanista metvurstiin. Leivän päälle voi laittaa oikeastaan ihan mitä vaan.

Keravalla rakastan… omia valmennettaviani. Valmentaminen on syy, joka pitää minut Keravalla. Minulla on iso tunneside valmentamiini urheilijoihin.

Tunnen vastustamatonta halua… syödä pussin gifflareita. Kisojen alla ei oikein muuta aivoissa kulje.

Inhoan luonteessani sitä, että… ajattelen lähtökohtaisesti kaikista asioista aika pessimistisesti tai vähintäänkin realistisesti. Olen aika huono haaveilemaan asioista ja haluaisin oppia uskallusta unelmoida isosti.

Hyvä ystävä on… aina tukena. Hän on myös rehellinen mielipiteissään silloin, kun itse ei näe kaikkia puolia. Hän uskaltaa sanoa tarvittaessa sellaisenkin asian, jota en välttämättä haluaisi kuulla.

Kun kukaan ei näe… kuvaan itsestäni käsilläseisontavideoita.

En voi sietää… epätäsmällisyyttä ja aikataulujen muutoksia. Ahdistun, jos viikon aikataulut muuttuvat lyhyellä varoitusajalla.

Minulla on pakkomielle… siivoamiseen ja tavaroiden järjestelyyn. Konnarisuus on terapeuttista ajanvietettä stressaavassa elämäntilanteessa. Silloin tiedän, että ainakin tavarat ovat elämässäni sillä hetkellä järjestyksessä.

Ihailen… ihmisiä, jotka eivät murehdi asioista ja uskaltavat elää elämää päivän kerrallaan.

Lauseita jatkoi

Camilla Bergström

Syntynyt vuonna 1998.

Asuu Keravalla.

Valmentaa Keravan Voimistelijoissa kilpa-aerobicia.

Harrasti itse kilpa-aerobicia yhdeksän vuoden ajan myös maajoukkuetasolla.

Kilpailee 6.–8. toukokuuta Espanjassa EM-kilpailuissa lajeina Body fitness ja Acrobatic fitness

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut