Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpää-päivää juhlitaan tuttuun tapaan lauantaina

Järvenpää-päivää vietetään sateessa tai paisteessa lauantaina 7.5. kello 9–15 kävelykatu Jannella ja torilla parin vuoden tauon jälkeen.

Taikuri Kalle Tahkolahti loihtii kello 10 kävelykadun esiintymislavalla, lounaskahvila Tyynin edustalla, taikashow'n ja kello 11.00–11.45 TaikaTaijan värikkäät jättisaippuakuplat nousevan kävelykadun ylle.

Kaupungin tervehdyksen tuo kello 11 kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen.

Järvenpää-seura esittää kello 11–12 Studio123:ssa vanhojen valokuvien kavalkadin. Esitykseen on vapaa pääsy. Myös seuran Silkkiuikku 2022 on myynnissä tapahtumassa.

Taidemuseoon ja Aholaan on vapaa pääsy kello 10–17 ja Ortodoksiseen kirkkoon voi tutustua opastetuilla kierroksilla kello 12 ja 13.

Kävelykatu Jannella esittäytyvät paikalliset järjestöt, opistot, seurat ja kaupunginvaltuuston ryhmät. Keski-Uudenmaan tanssiopisto KETO esittäytyy kello 11.10 ja kello 11.30 Voimistelu- ja urheiluseura Elise.

Tarja Vuokkovaara haastattelee kello 11.50 kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Petri Graeffea ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Eemeli Peltosta.

Musiikkia tuottaa kello 12.30 UkuLissujen lisäksi Järvenpään seurakunnan musiikkituokio kello 13.