Toukokuu tarkoittaa pyöräsuunnistuksen käynnistymistä Tuusulassa – kohteiden joukosta löytyy myös lammaslaitumia

Toukokuun tunnistaa vihertyvästä luonnosta, siistityistä väylistä ja auringon paisteesta. Sen tunnistaa myös katukuvaan ilmestyvistä erilaisista kulkupeleistä, kuten polkupyöristä ja potkulaudoista.

Tänä vuonna Tuusulassa toukokuu tarkoittaa myös pyöräsuunnistuksen käynnistymistä. Pyöräsuunnistus järjestettiin ensimmäisen kerran viime kesänä.

Se on tarkoitettu kaiken ikäisille ja erilaisilla pyörillä liikkuville.

Satulaan voi hypätä oitis tai tutustua ensin suunnistuskohteisiin kartoista. Kohteet on jaettu virkistyksen, historian sekä taiteen osa-alueisiin. Kohteista voi koostaa mieleisen suunnistusreitin tai ottaa tavoitteeksi käydä vaikka kaikki kohteet läpi. Reitit ja kohteet voi pyöräillä silloin kun se itselle sopii.

Samalla suunnistuskartalla on esitetty myös Järvenpään kaupungin järjestämän suunnistuksen kohteet. Sovellus näyttää kohteet suoraan kartalla. Kohteiden joukosta löytyy myös lammaslaitumia. Lammaslaitumilla vieraillessa on hyvä muistaa, ettei lampaita saa syöttää.

Pyöräsuunnistuksen kartat löytyvät Lähialueet tutuksi pyöräillen -sivulta. Pyöräsuunnistus käynnistyy samalla viikolla kuin Pyöräliiton Pyöräilyviikko, jota vietetään 6.–15.5.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut