Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tarkkana Saviontien ja Törmäkujan risteyksessä Keravalla: Vesijohtotyö muuttaa liikennejärjestelyjä

Keravan kaupunki korjaa vesijohtovuodon jälkeen vesihuoltoverkostoa Saviontien ja Törmäkujan risteyksessä. Korjaustyöt aiheuttavat muutoksia alueen liikennejärjestelyihin maanantaista 9. toukokuuta kello 8 alkaen. Korjaustöiden arvioidaan kestävän kolme päivää. Työt voivat valmistua myös aiemmin, mutta töiden aiheuttamiin muutoksiin liikennejärjestelyissä on hyvä varautua vielä keskiviikkonakin.

Korjaustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin Saviontien ja Törmäkujan risteysalueella. Korjaustöiden aikana Saviontietä kavennetaan työmaan kohdalla, mutta Saviontien liikenne säilyy kaksisuuntaisena. Saviontiellä pohjoisesta tulevilla on etuajo-oikeus ja etelästä tulevilla väistämisvelvollisuus. Lisäksi ajonopeutta työmaa-alueen lähettyvillä pienennetään turvallisuussyistä.

Muutoksia töiden valmistumisaikatauluun voi seurata kaupungin verkkosivuilta www.kerava.fi/vesihuolto. Korjaustöiden aiheuttamasta vedenjakelun keskeytyksestä ja käytössä olevasta väliaikaisesta vedenjakelupisteestä on viestitty kyseessä oleville Törmäkujan kiinteistöille etukäteen.