Päätös: Musiikkiluokka perustetaan Sompion kouluun Keravalla syksyllä – oppilaita haetaan lisää täydennyshaulla

Keravan kaupunginhallitus päätti maanantaina 9.5. musiikkiluokan perustamisesta Sompion kouluun. Tulevana syksynä perustettavalle musiikkiluokalle tuli keväällä vain 16 hakijaa, kun minimioppilasmäärä on 18. Kasvatus- ja opetuslautakunta päätti 27.4., ettei luokkaa perusteta tulevana lukuvuonna ollenkaan.

Keravan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Pyykkölä (kok.) käytti lautakunnan päätökseen otto-oikeuttaan ja asia palautettiin valmisteluun. Kaupunginhallitus päätti maanantai-illan kokouksessaan, että musiikkiluokka perustetaan niillä 16 oppilaalla, jotka keväällä ensimmäisessä haussa valittiin ja vastaanottivat paikan. Tavoitteena on kuitenkin nostaa ryhmän oppilasmäärää täydennyshaulla ja muilla keinoilla.

Musiikkiluokan perustamisen puolesta kerättiin myös adressi, johon kertyi yli 700 nimeä.

Lue lisää aiheesta

Sompion koulun musiikkiluokalle haki ja hyväksyttiin kaikki 19 hakijaa Keravalla – jos kaksi jättää tulematta, luokkaa ei syksyllä perusteta

Käänne: Musiikkiluokka saatetaan sittenkin perustaa Keravalle

Yli 700 vetoaa Keravalla musiikkiluokan perustamisen puolesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut