Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Punkkeja pidetään ihmiskunnan ykkösvihollisina, mutta kauhistelu pitäisi tutkijoiden mielestä lopettaa

Uutiset: Vaikka Suomi liittyisi puolustusliitto Natoon, maaperällemme tuskin tulisi ydinaseita.

Tiede: Suomen jokakeväinen punkkikauhistelu on esimerkiksi Norjassa täysin vieras ilmiö. Tutkijoiden mielestä punkeista tulisikin levittää tietoa, joka vähentää pelkoja.

Terveys: Joensuulainen Anne Kärnä, tuolloin 34, ajatteli syksyllä 2018 outojen oireiden johtuvan työuupumuksesta. Nyt ALS on edennyt niin pitkälle, että Kärnä joutuu olemaan loppuikänsä hengityskoneessa. Hän ei kuitenkaan ole luopunut toivosta.

Ajassa: "Naisen euro" voi olla sentti, ainakin jalkapalloilussa. Jalkapallo pyrittiin pitkään kieltämään naisilta kokonaan, mutta lopulta liittojen oli taivuttava. Parhaiden naisfutareiden palkat ovat kuitenkin yhä aivan eri maailmasta kuin miestähtien.

Ajassa: Sosiaalisen median palvelu Tiktok tuo monelle mieleen lähinnä vahingolliset haasteet. Sosiaalinen media voi kuitenkin ehkäistä syrjäytymistä, sanoo tiktokkaaja Aleksi Sihvo.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!