Hyrylän keskustakorttelin rakentaminen alkaa 2023 – vanhaan ostoskeskukseen tulee kesäksi purkutaidetta

Tuusulan kunta tiedotti, että Hyrylän uuden keskustakorttelin ja lähiympäristön suunnittelu on edennyt kevään aikana. Hankkeen myötä keskustaan toteutuu Prisma liiketiloineen ja kunnan kokoontumis- ja toimistotiloja. Liike- ja palvelukeskus sijoittuu Hyrylän vanhan ostoskeskuksen ja torin tontille

Seuraavaksi aikataulussa on sopia vielä tämän vuoden puolella rakentamisen urakkasopimus ja vuokrasopimukset.

Alueen yhdyskuntatekniikkaan ja katuihin tarvittavia muutoksia suunnitellaan parhaillaan. Pääosa näistä muutoksista toteutetaan tulevina vuosina samalla kun palvelukeskusta urakoidaan. Alueelle olevien johtojen siirto käynnistyy kuitenkin jo tulevana kesänä johdon omistajien toimesta.

Paikallisille mielenkiintoisena tietona kerrotaan se, että ennen vanhan ostoskeskuksen purkamista tiloihin on tarkoitus järjestää niin sanottua purkutaidetta kesän ajaksi.

Ostoskeskuskiinteistön purku ajoittuu syksyyn. Uuden palvelukeskuksen toteuttaminen voi käynnistyä vuoden 2023 alussa.

Uuden palvelukeskuksen toteuttaminen voi käynnistyä vuoden 2023 alussa.

– Rakentaminen kestää reilu 2 vuotta, joten avajaiset sijoittuvat vuodelle 2025, kertoo kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut