Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sunnuntaina on vipinää Järvenpään Vanhankylänniemessä

Järvenpään Vanhankylänniemen toimijat järjestävät Vipinää Vanhankylänniemessä -tapahtuman sunnuntaina 15.5. kello 11–16.

Päivän mittaan on makkaranpaistoa, yleisöpurjehdusta, leikkimielisiä kilpailuja, kädentaitopajoja, arpajaisia, talutusratsastusta, tuotemyyntiä ja ohjelmanumeroita ja aktiviteettejä.

Musiikkia esittää nostalgiset UkuLissut ja herkkuja on myynnissä kahvio, mehu-, munkki- ja makkarapisteissä sekä kartanon kahvilassa.

Tapahtumassa on mukana alueella toimivia yhdistyksiä sekä muita paikallisia toimijoita. Tapahtuma on saanut Järvenpään kaupungin tukea, jolla on katettu esiintyjä- ja järjestyksenvalvontapalkkiot.

Lisäksi voi seurata kesäteatterilla Järvenpään teatterilaisten harjoituksia. Kädentaitajien Pytingin Puodilla voi kokeilla kädentaitoja ja osallistua saappaanheittokisaan sekä ostaa kädentaitajien töitä sekä kotiseutujulkaisuja.

Tammirannassa on Järvenpään Retkeilijöiden nuotioineen ja nokipannukahveineen sekä Kaskinuotion esittely.

Purjerannassa on Tuus-Melojien makkara- ja mehupiste sekä melontakirppis. Tuusulanjärven Purjehtijoiden laiturilta voi nousta purjeveneeseen ja rannan kanttiini on avoinna herkkuineen.

Matkan varrella on Järvenpään Ratsastusseuran ponit odottamassa ratsastajia. JHL:n mökissä arvuutellaan ja tutustutaan toimintaan. MLL ja Järvenpään Latu pitävät liikunnallista ohjelmaa nurmikentillä, ja esiintyypä siellä taikurikin.

Vipinää Vanhankylänniemessä su 15.5. klo 11–16. Vapaa pääsy. Järj. Pytingin Kädentaitajat ry yhteistyössä Järvenpään Retkeilijät ry sekä Järvenpään kaupungin työpajatoiminnan Kartanon Kahvila.