Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keravan kaupunginjohtajan asukasilta maanantaina – teemoina Ukraina ja varautuminen häiriötilanteisiin

Kaupunginjohtajan asukasilta Keravan lukion auditoriossa (os. Keskikatu 5) pidetään maanantaina 16. toukokuuta kello 18–20, tiedottaa Keravan kaupunki. Illan teemoina ovat Ukraina ja varautuminen häiriötilanteisiin.

Keravalaiset voivat tulla paikan päälle kuulemaan, miten kaupunki varautuu erilaisiin häiriötilanteisiin ja miten Ukrainan tilanne on huomioitu kaupungin toiminnassa.

Lisäksi kaupunkilaiset saavat tietoa siitä, millaista tukea on tarjolla sekä maailman tilanteesta huolestuneille kuntalaisille että sotaa pakeneville ukrainalaisille.

Tilaisuus striimataan ja sitä voi seurata verkossa Keravan kaupungin Youtube-kanavalla.

Kaupunginjohtaja Kirsi Rontu kertoo, että Keravan kaupungin varautuminen häiriötilanteisiin on juuri nyt ajankohtainen Ukrainan tapahtumien, koronapandemian ja työtaistelutilanteen vuoksi.

– Maailman tilanne on ymmärrettävästi herättänyt huolta myös keravalaisten keskuudessa ja kaupungin yleinen varautuminen kiinnostaa tällä hetkellä monia. Asukasillassa haluamme kertoa siitä työstä, jota me Keravalla teemme varautumiseen liittyen, ja tarjota kuntalaisille mahdollisuuden keskustella kaupungin varautumisesta vastaavien henkilöiden kanssa.

Rontu avaa tilaisuuden kello 18, minkä jälkeen kuullaan kaupungin varautumisen eri osa-alueista vastaavien henkilöiden puheenvuorot. Omasta toiminnastaan kertovat myös tilaisuuteen osallistuvat pelastuslaitoksen, poliisin, seurakunnan ja Keravan Energian edustajat.

Puheenvuorojen jälkeen kuntalaiset voivat esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta joko paikan päällä tai verkossa.