Antti Kaikkonen: "Riittävä pohjatyö on tehty, on ratkaisujen aika" – lähes jokaisen keskiuusmaalaisen kansanedustajan Nato-kanta nyt selvä

Riittävä pohjatyö on tehty. On ratkaisujen aika, ilmoitti tuusulalainen keskustan kansanedustaja ja puolustusministeri Antti Kaikkonen Twitterissä pian sen jälkeen, kun tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja pääministeri Sanna Marin (sd.) julkaisivat yhteisessä tiedotteessa, että Suomen on ensi tilassa haettava Naton jäseneksi.

Lähes kaikkien keskiuusmaalaisten kansanedustajien kanta Natoon liittymisestä on nyt selvillä. Tuusulasta kokoomuksen Ruut Sjöblom on liittymisen kannalla, kuten myös perussuomalaisten Ari Koponen. Mäntsälästä kokoomuksen Pihla Keto-Huovinen on Naton jäsenyyden kannalla.

Vasemmistoliiton keravalainen kansanedustaja Pia Lohikoski kertoi Uuden Suomen jutussa 6.5., ettei ole vielä tehnyt lopullista Nato-päätöstä. Kantaansa ei ole myöskään ilmoittanut Antti Rinne (sd.) Mäntsälästä.

Eduskunnassa varaudutaan aloittamaan Nato-päätöstä koskeva keskustelu suuressa salissa maanantaina kello 10.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut