Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jatka lausetta | Elämä on tehty seikkailuksi: Marko Terva-aho oli nuorena ahkera viuhahtelija

En olisi ikinä uskonut...sitä, että saan työni kautta tutustua moniin lapsuuden idoleihin television, musiikin ja urheilun maailmasta ja osasta näistä lapsuuden sankareista tulee ihan ystäviä.

Olen virkeimmilläni… myöhään iltaisin. Olen yökuukkija, ja iltaisin ajatus kulkee, kun saa rauhassa kirjoitella ja istua päätteen äärellä. Olen ollut sellainen lapsesta saakka.

Olen loistava… järjestelmään ja suunnittelemaan. Minulla on taito hallita kokonaisuuksia, ja pystyn tekemään paljon asioita ja projekteja samaan aikaan. Pidän luovasta kiireestä.

Noloa myöntää mutta…mikään ei oikeastaan nolota enää. Tosin tässä kohtaa mieleen tulee se, että nuorempana tuli viuhahdeltua monissa eri paikoissa. Julkiset paikat olivat niitä parhaimpia. Mutta ei siitä sen enempää.

Haluaisin oppia…soittamaan pianoa. Rakastan pianomusiikkia. Se on ihana soitin, ja soi kauniisti ainakin hyvin viritettynä.

Kotiini paras puoli on… järjestelmällisyys. Minulla on tavaraa, mutta kaikki on taitavasti saatavilla, eivätkä ne ole koskaan kadoksissa. Kotona täytyy olla tilaa hengittää.

En oikein osaa ikinä pitää lomaa ja ottaa rennosti.

Voisin syödä pelkästään…eri maaseutujen ja pitäjien perinneruokia. Rakastan sellaisia ruokia kuin mykyrokka, muikkukukko, hirvipaisti, ryynimakkarat ja uunipuuro. Aivan ihania!

Jännitän… toisten puolesta. Jännitän muun muassa sitä, miten ystävät pärjäävät ja menestyvät.

Järvenpäässä rakastan…Ihmisiä, liikuntamahdollisuuksia ja vihreyttä.

Tunnen vastustamatonta halua…valehdella tässä haastattelussa, mutta kotikasvatukseni estää sen.

Inhoan luonteessani sitä, että…olen vähän rauhaton sielu. En oikein osaa ikinä pitää lomaa ja ottaa rennosti. Aina pitää olla jotakin työn alla tai muuten ikävystyn.

Minut saa liikuttumaan…melodinen kaunis musiikki, muistot, lasten hymy ja ystävällisyys.

Kun kukaan ei näe…kaivan yleensä nenää. Eihän sitä ihmisten parissa kehtaa.

Minulla on pakkomielle…pitää kalenteria mukana ja järjestellä ja kalenterisoida päivän ohjelma liiankin tarkkaan. Teen niin paljon kaikkea, että ilman kalenteria en pärjäisi. Sen pitää olla ihan normaali paperikalenteri.

Ihailen…niitä, joilla ei ole sitä kalenteria ja jotka osaavat oikeasti ottaa hetkestä kiinni eivätkä hötkyile.

Jokaisen kannattaisi joskus hakea

rajojaan ja haastaa itseään. Hakea pelkäämättä uusia, jännittäviä ja kehittäviä elämänkokemuksia niin työn kuin vapaa-ajankin parista. Onhan tämä elämä kuitenkin tehty seikkailuksi. Olen pyrkinyt itse tähän, onnistuen tai onnistumatta, mutta aina mennyt vain rohkeasti eteenpäin kohti uusia haasteita.