Viikon asunto | Hiljainen ja moderni yksiö ylhäällä – keravalaisen asunnon etuna palveluiden läheisyys

Kun joku haluaa ehdottomasti asumaan maaseudun rauhaan kauas kaikesta hälinästä, jollekulle toiselle juuri se hälinä ja vilkas ympäristö on iso plussa asuntoa ostaessa.

Sellainen henkilö saattaisi harkita ostavansa aivan Keravan keskustassa nyt myynnissä olevan kerrostaloyksiön, joka sijaitsee Kauppakaari 12:ssa kerrostalon seitsemännessä kerroksessa.

Kokoa asunnolla on 31,5 neliötä.

– Asunto on moderni yhden huoneen ja keittotilan asunto. Se on suhteellisen tuore, sillä talo on valmistunut vuonna 2019, kertoo kiinteistönvälittäjä Kristiina Korpinen OP-Koti Uusimaasta.

Hän kertoo, että asunto sopii erityisen hyvin vaikkapa sellaiselle henkilölle, joka käy mielellään ravintoloissa syömässä ja nauttii kahviloissa istuskelusta.

– Ne ja kaupat ovat siinä ihan heti, kun astuu kerrostalosta pihalle. Juna- ja bussiasemalle on lyhyt matka, joten tässä asuva pärjää hyvin ilman autoa.

On yleisempää, että yksiöissä ei ole parveketta.

Kristiina Korpinen OP-Koti Uusimaa

Korpinen sanoo, että seitsemäs kerros on monelle mieleen, koska ylempien kerroksien asunnot ovat yleensä valoisampia.

– Ja ovathan ne näkymätkin jonkin verran paremmat.

Plussaa Korpisen mukaan tälle yksiölle tuo sekin, että siinä on lasitettu, etelään suuntaava parveke.

– On yleisempää, että yksiöissä ei ole parveketta.

Korpinen listaa isoksi plussaksi senkin, että asunto on täysin hiljainen. Hän vakuuttaa, että ylilentävien lentokoneiden ääni tai muu kaupungin melu ei kantaudu asuntoon sisään.

Asunnon pinnat ovat vaaleat. Seinät ovat valkoiseksi maalattua betonia, lattiat parkettia. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi-pakastimen, induktiolieden ja kiinteiden valaisimien ohella myös astianpesukone.

Korpinen uskoo, että asunnolle löytyy ostajaehdokkaita kaikista ikäluokista. Yhdistävä tekijä heille on luultavammin se, että he haluavat asua mahdollisimman lähellä palveluita.

– Lapsiperhettä en tässä näe, jo ihan asunnon koon takia, mutta myös sijoitusasunnoksi tämä sopii hyvin.

Koska talo on uusi ja velaton, on hoitovastikekin suhteellisen pieni: 119,70 euroa.

Hallitukselle on myönnetty valtuudet periä tai olla perimättä tarvittaessa yhden kuukauden suuruinen ylimääräinen hoitovastike. Budjetissa on varauduttu siihen, että kellarin kautta rappukäytäviin johtavat ovet sähköistetään, samoin kummankin portaan suoraan ulkoa tulevat ovet.

Sarjassa esitellään Keski-Uudenmaan asuntotarjontaa.

7

Myytävä koti sijaitsee seitsemännessä kerroksessa.

Asunto Oy Keravan Aleksinkaarre

Osoite: Kauppakaari 12 A, Kerava.

Rakennusvuosi: 2019.

Koko: yksiö, 31,5 m².

Kerros 7/8.

Hintapyyntö: 174 000 euroa.

Hoitovastike: 119,70 euroa .

Vesimaksu: 20 euroa.

Ikkunan suunta etelään kaupunki näkymällä.

Palvelut: Kauppakeskus Karuselli noin 50, Keravan lukio ja aikuislukio noin 150, päiväkoti noin 500 ja juna-asemalle 500 metriä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut