Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Suomen Nato-keskustelut voivat sujua rivakasti – esillä monenlaisia aiheita

Uutiset: Suomen ja Naton välisten jäsenyysneuvotteluiden odotetaan sujuvan nopeasti. Liittymiskeskusteluiksi kutsutuissa neuvotteluissa aihekirjo on laaja. Niissä käydään läpi poliittisia, puolustuksellisia ja oikeudellisia kysymyksiä sekä kysymyksiä resursseista ja tietoturvasta.

Hyvinvointi: Moni kokee itsekkyyden lisääntyneen muun muassa liikenteessä ja muissa arkisissa tilanteissa. Itsekkyyden määrän mittaaminen on mahdoton tehtävä. Ainakin itsekeskeisyys on lisääntynyt, arvioi itsekkyyteen perehtynyt kirjailija Jukka Koskelainen.

Kulttuuri: 1700-luvulla aateliskartanokin saattoi olla maanpäällinen helvetti sinne naidulle nuorikolle. Janakkalalaisen kartanon värikkäät omistajasuvut ovat innoituksen lähde kirjailija Riikka-Maria Rosenbergille.

Asuminen: Instagramin talonrakennukseen keskittyvillä tileillä näkyy taajaan päivityksiä, jossa komeilee kaksi sanaa: pihistys ja panostus. Näihin postauksiin raksasomettajat keräävät asioita, joissa he ovat halunneet tiukentaa kukkaronnyörejä tai vastavuoroisesti satsata suurempia summia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!