Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpään eläkeläisneuvosto on ajan hermolla

Eläkeläisneuvosto kokoontui keskiviikkona 11.5. Pikku- seminaariin Vanhankylän kartanon kahvilaan.

Seminaariin osallistuivat myös Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Hyvinvointialueen valtuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen ja Hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu

Seminaarin aiheena oli Keusote ja Hyvinvointialueen esittely, valmisteluvaiheen eteneminen ja vaikutukset Järvenpään kaupunkiin.

Eläkeläisneuvosto on tehnyt pitkään yhteistyötä Keusoten kanssa säännöllisillä, tapaamisilla, joihin on osallistunut neuvoston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Yhteistyömme jatkuu Hyvinvointialueella perustetun vanhusneuvostojen kanssa, johon valittiin kaksi edustajaa jokaisesta hyvinvointialueen kunnasta.

Seminaariin osallistui myös Hyvinvoinnin palvelualueen johtaja Kristiina Soots sekä yhteisöpalveluiden Anne Honkanen. Seminaarissa käytiin vilkas keskustelu myös tulevasta palveluverkkosuunnitelmasta, sekä kaupungin hyvinvointialueen tulevista tapahtumista.

Kaupungin järjestöille tarjoamat toimitilat ovat olleet vuosikausia keskustelun kohteena. ja syksyllä arvioidaan yhteistyönä tilatarpeet.

Päivän päätteeksi nautittiin Sibelius-Akatemian ooppera esityksestä Rossinin La Gazzetta Eläkeläisneuvosto kiittää kaupungin Kulttuuri- ja yhteisöpalveluita mahtavasta elämyksestä.