Lue lisää näköislehdestä: Perinteiselle maksalaatikolle riittää kysyntää – Netta Martin on tehnyt valmisruokia työkseen jo 33 vuotta

Ruoka: Ruokatehtaassa työtä tehdään kahdessa vuorossa, joulun aikaan kolmessa. Maksalaatikko on valmisruoka-aterioista suosituin. Sitä on valmistettu Saarioisilla jo vuosikymmeniä.

Tuotantotyöntekijä Netta Martinilla (kuvassa) tulee kohta 33 työvuotta täyteen samassa tehtaassa. Kotona Martin syö harvakseltaan valmisruokia.

– Maksalaatikon paistamme pojan kanssa pannulla ja laitamme sekaan voita, joskus nakkejakin.

Lemmikit: Koiraa koulutetaan tunteilla, tietää koirakuiskaaja Mia Skogster. Näköislehdessä hän neuvoo, miten opettaa aikuista koiraa, jolta on jäänyt jokin arjen taito oppimatta.

Ajassa: Sähkötupakan käyttö on yleistynyt nuorten keskuudessa. Savukkeita ja makunesteitä hankitaan pimeästi. Kaupantekoon voi liittyä uhkailua ja ryöstöjä.

Kulttuuri: Puuseppä sopii hyvin romaanihenkilöksi, sillä hän pääsee ihmisten koteihin, Eppu Nuotio sanoo. Leinikkimekko aloittaa uuden Raakel Oksa -dekkarisarjan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut