Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikon asunto | Isohko asunto hyvin hoidetussa taloyhtiössä

Tuusulan Riihikalliossa sijaitsevassa taloyhtiössä on paljon isoja asuntoja, mikä on houkuttanut sinne lapsiperheitä.

Tuusulan Riihikalliossa on myynnissä neljän huoneen kerrostaloasunto, jota on vuosien saatossa remontoitu reilulla kädellä. Asunto sijaitsee 60-luvun lopulla valmistuneessa taloyhtiössä kolmikerroksisen talon toisessa kerroksessa.

– Tässä 96-neliöisessä asunnossa on paljon tilaa. Makuuhuoneet ovat reilun kokoiset ja säilytystilaakin paljon.

Kaappitilan ohella asunnossa on myös vaatehuone, Jya Housing LKV:n kiinteistönvälittäjä Eija Repo kertoo.

Keittiössä on uudehkot kodinkoneet: induktioliesi, liesituuletin, integroitu uuni ja mikroaaltouuni, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Pöytätaso on laminaattia ja hiljattain vaihdettu allas komposiittia.

Sanoisinkin, että asunto soveltuisi hyvin juuri lapsiperheelle.

Jya Housing LKV:n kiinteistönvälittäjä Eija Repo

Asunnon seinät on maalattu valkoiseksi, ja makuuhuoneissa on tehostetapetit. Lattiat ovat parkettia. Ikkunallinen kylpyhuone-wc remontoitiin kokonaan vesieristeitä myöten vuonna 2016, kun nyt myynnissä olevan asunnon yläkerrassa sattui vesivahinko.

Lisäksi asunnossa on erillinen wc.

– Täällä on mukava asumisen taso ja asunto on heti muuttovalmis, Repo sanoo.

Taloyhtiötä Repo kehuu hyvin hoidetuksi. Viimeisimpiä kunnostuskohteita ovat olleet vesikaton uusiminen, julkisivujen maalauskunnostus, elementtisaumojen ja syöksytorvien uusiminen, parvekkeiden korjaus ja pihakalusteiden, keinujen ja leikkikentän kunnostus sekä jätepisteen uusiminen.

Yksi iso remontti on kuitenkin vielä edessä, sillä linjasaneerauksen hankesuunnitelma on käynnissä.

– Tiedossa oleva putkiremontti voi vaikuttaa ihmisten ostopäätöksiin, erityisesti tällä hetkellä kohonneiden hintojen takia. Mutta on tärkeää, että taloyhtiöt tekevät peruskorjaukset huolella. Useimmilla osakkailla oma asunto on suurin taloudellinen sijoitus elämässä.

Taloyhtiö sijaitsee lähellä palveluita. Kauppaan, kouluun ja päiväkotiin on jokaiseen noin 300 metrin matka. Hyrylän keskustaan matkaa on reilu kolme kilometriä.

Taloyhtiöön kuuluu kaksi kerrostaloa, joissa on asuntoja yhteensä 50. Repo sanoo, että yhtiössä on paljon isojakin asuntoja.

– Tästä syystä täällä asuu paljon lapsiperheitä, ja taloyhtiössä on hyvät leikkipaikat. Sanoisinkin, että asunto soveltuisi hyvin juuri lapsiperheelle.