Lue lisää näköislehdestä: Maan tunnetuin oikeuspsykologi kohtaa työssään rankkoja asioita – lapsiaan hän ei halua ylisuojella

Henkilö: Julia Korkman tunnetaan oikeuspsykologina, joka on perehtynyt etenkin lasten kuulemiseen rikosepäilyjen yhteydessä. Hän on työssään kohdannut rankkoja asioita, mutta lapsiaan hän ei halua ylisuojella. Hän ei halua välittää lapsilleen kuvaa, että maailma on täynnä vaarallisia ihmisiä, koska niin ei ole.

– Ajattelen, että me elämme paljon turvallisemmassa maassa kuin aikaisemmin, hän sanoo.

Henkilö: Ohjaaja Linda Wallgren loi oman kuvansa Aleksis Kivestä. 13 kilometrin matkalla Kiven synnyinkodilta tämän kuolinmökille ehtii miettiä historiaa, ihastella luontoa ja kävellä kengät puhki.

Kesätapahtumat: Suolla virtaa hiki, kun kesäinen Suomi täyttyy taas erikoisista kilpailuista. Pähkähulluimmat tapahtumat kiinnostavat ulkomaita myöten.

Henkilö: Maailman rikkaimman ihmisen Elon Muskin toiminta perustuu päähänpistoihin, oikkuihin ja sataprosenttiseen varmuuteen siitä, että hän on aina oikeassa. Näin kertovat yli 30 nykyistä ja entistä työntekijää, sijoittajaa ja Muskin kanssa työskennellyttä henkilöä The New York Timesille. Lue juttu kokonaisuudessaan näköislehdestä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut