Tuusulalainen Armi Ylikorpi palkittiin Vuoden karavaanarina – "On ollut pienestä pitäen kaikessa mukana"

SF-Caravan ry on nimennyt tuusulalaisen Armi Ylikorven Vuoden karavaanariksi 2021. Ylikorpi sai vuodeksi haltuunsa Unto Vuolan lahjoittaman kiertopalkinnon.

Ylikorpi, 55, on tehnyt pitkän järjestöuran pääkaupunkiseudun, SF-Caravan Helsinki ry:n ja SF-Caravan Espoo ry:n erilaisissa luottamustehtävissä. Armin ansioita ja tehtäviä karavaanareilta tiedusteltaessa on monessa keskustelussa tullut vastaan sanonta: "Armihan on ollut pienestä pitäen kaikessa mukana".

Ylikorpi on tullut yhdistysten toimintaan aktiivijäseneksi heti 18 vuotta täytettyään. Hän on toiminut monien karavaanareiden yhteiskokoontumisten eli treffien järjestelytehtävissä, tiedottajana, markkinoijana, ohjelmavastaavana, järjestelyjen koordinaattorina ja käytännön haalarihommissa.

Ajotaitoharjoittelu ja matkailuajoneuvojen taitoajo "caramba", ovat olleet hänen sydäntään lähellä ajotaitotapahtumien toimitsijana.

SF-Caravan Helsinki ry:n hallituksessa Ylikorpi on ollut vuodesta 2002 lähtien. Hallitustyössä hänelle ovat tulleet tutuiksi erityisesti sihteerin ja jäsenkirjurin työt. Taitavana kirjoittajana Ylikorpi on laatinut Helsingin, Espoon ja Etelä-Suomen karavaanarinyhdistysten yhteistoiminta-alueen ESMYn historiikit sekä lukuisia matkailu- ja yhdistystoiminta-aiheisia artikkeleita yhdistysten jäsenlehteen Vankkuri-uutisiin. Armin aktiivisuus on näkynyt myös Pohjoismaisten Karavaanipäivien ja SF-Caravan ry:n Nostalgia-kerhon järjestelytehtävissä.

Ylikorpi toimii siviiliammatissaan verosihteerinä Verohallinnossa.

SF-Caravan ry:n jäsenmäärä on 66 694 suomalaista perhettä. Matkailuajoneuvoilla tapahtuvan leirintämatkailun harrastajia on Suomessa yli 180 000.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut