Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpään työväenyhdistys esittää Eemeli Peltosta eduskuntavaaliehdokkaaksi

Järvenpään työväenyhdistys on esittänyt Eemeli Peltosta ehdokkaaksi seuraaviin eduskuntavaaleihin. Uudenmaan sosialidemokraatit asettavat ensimmäiset ehdokkaansa 5. kesäkuuta pidettävässä piirikokouksessa. Eduskuntavaalit järjestetään 2. huhtikuuta 2023.

Peltosen vaalipäällikkö ja Järvenpään työväenyhdistyksen puheenjohtaja Jarno Hautamäki arvioi, että Peltosella on hyvät mahdollisuudet mennä läpi vaaleissa. Peltonen keräsi edellisissä eduskuntavaaleissa ensikertalaisena 3 486 ääntä ja hän oli SDP:n yhdeksänneksi suosituin ehdokas Uudellamaalla.

Eduskuntaan valittiin tuolloin seitsemän ehdokasta SDP:n ehdokaslistalta. Peltonen on aiemmin toiminut eduskunta-avustajana ja nyt hän työskentelee viestinnän asiantuntijana Palvelualojen ammattiliitossa.

– Haluan olla rakentamassa reilua Suomea, jossa kaikista pidetään huolta. Yhteiskuntaa, joka on turvallinen, menestyvä ja hyvinvoiva. Siksi tavoittelen ehdokkuutta eduskuntavaaleissa, Peltonen kuvaili ehdolle asettumistaan tiedotteessaan.

Peltonen on 27-vuotias valtiotieteiden maisteri ja Järvenpään kaupunginhallituksen sekä Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuuston puheenjohtaja.