Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keravan suurmarkkinoilla vieraili kymmeniä tuhansia kävijöitä

Viime viikolla Keravalla järjestetyillä Kansainvälisillä suurmarkkinoilla kävi järjestäjien mukaan neljän päivän aikana noin 70 000 vierailijaa.

Markkinoille osallistui yli 130 yrittäjää yli 30 eri maasta ja 15 Suomen eri maakunnasta.

Järjestäjätaho viestii, että eri maiden ja maakuntien erikoisuudet kiinnostivat yleisöä ja tunnelma alueella oli leppoisa, iloisen monikielisen puheensorinan täyttäessä markkina-alueen.

Yleisen maailmantilanteen johdosta tapahtuman teemaksi valittiin Rauha, ei sotaa! Peace, not war!.

Kiertueella on mukana työskentelemässä kaikkiaan noin 500 henkilöä. Kaikilla heillä on omat kulttuuritaustansa, uskontonsa ja kielensä.

Tapahtuman järjestäjien mukaan työntekijöiden yhteistyö sujui tapahtuman aikana mainiosti.

– Kun eri maissa samaa työtä tekevät yrittäjät tekevät yhdessä töitä niin he myös ymmärtävät toisiaan paremmin. Asiaa edistää myös hyvin käytännönläheinen ja epäbyrokraattinen suhtautuminen. Kansainväliset Suurmarkkinat antavat laajemminkin toivoa siitä, että oikein toimimalla ihmiskunnalla on mahdollisuus toimia rauhanomaisesti ratkaisten yhdessä yhteisiä ongelmia toinen toistaan auttaen, tapahtumavastaava Ari Kallas kommentoi tiedotteessa.