Tiina Raevaaran jännärisarjan kolmas osa julkaistiin

Perjantaina 20. toukokuuta ilmestynyt Tiina Raevaaran "Sielujen syöveri" paljastaa menneisyyden valheet. Raevaaran jännitysromaanisarjan avausosa Kaksoiskierre (2020) valittiin Laurin kirja -äänikirjapalkinnon voittajaksi, ja toinen osa Polaaripyörre (2021) keräsi ylistäviä arvioita.

Like Kustannus -kustantamon tiedotteessa kerrotaan että sarjan kolmas osa on vangitseva trilleri muistojen pettävyydestä, mielen manipuloinnista ja kostosta.

Eerika menetti lapsena perheensä tulipalossa, josta hän on syyttänyt itseään vuosikymmeniä. Eerika alkaa epäillä muistikuviaan tulipalosta, kun hänen vanhempiensa ystävä, psykologi Harriet ilmestyy hänen elämäänsä.

Keravalla asuva Tiina Raevaara on tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla ja Suomalaisen tiedeakatemian Pro scientia -palkinnolla huomioitu kirjailija, tiedetoimittaja, perinnöllisyystieteeseen erikoistunut biologi ja filosofian tohtori.

Häneltä on ilmestynyt yhdeksän romaania, Runeberg-palkittu novellikokoelma ja kolme tietokirjaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut