Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: "Mitä teemme, kun kykyjämme aletaan käyttää aseena propagandassa?" – Kirjailija Maaza Mengiste kysyy, mikä on taiteilijan vastuu sodassa

Kulttuuri: Etiopialaisamerikkalaisen Maaza Mengisten Varjokuningas-romaani toimii peilinä nykyajan tapahtumille Ukrainassa. Se kysyy myös, mikä on taiteilijoiden vastuu propagandakoneistossa.

– Mitä me teemme, kun meidän kykyjämme aletaan käyttää aseena propagandassa? Mengiste kysyy.

Ruoka: Ruoan valmistaminen ulkona onnistuu hyvin, kun esivalmistelut tekee huolellisesti sisällä. Silverskärin keittiömestari Gustav Eriksson toivoo, että kalasta ja lihasta opittaisiin käyttämään kaikki osat.

Ruoka: Jäätelö on tärkeä asia. Suomalainen nautiskelee sitä vuosittain noin 13 litraa. Määrä on kärkikastia koko maailmassa.

Uutuuksien ohella mennyt on jäätelömarkkinoilla tärkeää. Jotkin suosikit pysyvät sinnikkäästi jäätelöaltaissa vuosikymmenestä toiseen.

Luonto: Viime vuosina Jussi Murtosaari on etsinyt uusia näkökulmia perhoskuviin. Keväällä voi samaan kuvaan osua lunta ja perhosia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!